Primeur op basisschool in Nieuwegein

Op dinsdag 19 april beleefde de Koningin Beatrixschool locatie Wijkersloot een primeur! De Koningin Beatrixschool is één van de eerste basisscholen in Nederland die gebruik zal maken van het geavanceerde geluidssysteem Dynamic SoundField, waarbij de stem van de leerkracht op speciale wijze wordt versterkt via een luidspreker.
De school heeft in januari jongstleden dit product gewonnen met een prijsvraag van de Zwitserse leverancier Phonak op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in Utrecht. Dynamic SoundField bestaat uit een lichtgewicht microfoontje en een elegante luidspreker. Adjunctdirecteur Helen Jansen bezocht de beurs en was meteen onder de indruk van het aangename geluid en wist direct dat dit waardevol zou zijn voor haar school.
Afgelopen dinsdag werd de set op school overhandigd en is er in groep 3 mee gewerkt. De reactie van de leerkracht was zeer positief, op een prettige toon kan zij de hele groep bereiken ook tijdens spel en samenwerking in de groep. De Koningin Beatrixschool is dan ook erg blij met deze fantastische prijs!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk