Prima Verhuur uit Nieuwegein wint ‘Huurtopper 2019 Award’

Prima verhuur wint Huurtopper 2019 award, uitgereikt door Huren.nl. De Huurtopper award is een jaarlijks terugkerende verkiezing voor de titel: beste verhuurbedrijf van Nederland. Dit jaar zijn er in totaal 32 bedrijven in Nederland verkozen tot Huurtopper.

Over Prima verhuur
Prima verhuur is gevestigd in Nieuwegein en verhuurd voornamelijk bedrijfs bussen. Wanneer je het bedrijf opzoekt vallen gelijk de goede recensies op ‘Beste auto huur ervaring ooit.’ Vorig jaar stonden ze al op de 2e plek en dit jaar zijn ze de echte winnaar.

Over Huurtoppers
De Huurtopper award is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de beste verhuurbedrijven in Nederland. De Huurtopper award wordt georganiseerd door Huren.nl om de beste verhuurbedrijven in het zonnetje te zetten. De selectie vindt plaats op basis van beoordelingen van huurders. Er wordt gekeken naar het aantal beoordelingen en het gemiddelde cijfer. Bij meer dan 20 beoordelingen en een gemiddelde score van boven de 8,0 wordt men geselecteerd voor de Huurtopper award. De winnaars krijgen, naast meer naamsbekendheid en online aandacht, ook een jaar lang de titel; beste verhuurbedrijf van 2019.

Deeleconomie
Verhuurbedrijven in Nederland worden in het algemeen steeds drukker. Omdat vooral particulieren steeds vaker producten huren in plaats van kopen, dit staat bekend als de deeleconomie. Een kwart van de Nederlanders maakt al gebruik van de deeleconomie en het aantal gebruikers blijft groeien.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren