Prijzen voor Bloembinderij Fleurtje

Vandaag, 5 april 2013, hebben de eigenaren Paul en Marina ten Ham van Bloembinderij Fleurtje en hun medewerkers twee oorkondes ontvangen van Fleurop Interflora Nederland bv, bloemen met een boodschap. Deze oorkondes werden uitgereikt door dhr. J. de Zwart, Algemeen Directeur van Fleurop.

Een oorkonde kregen ze vanwege het 25 jarig lidmaatschap bij Fleurop en een tweede werd ontvangen voor het beste boeket in de jaarlijkse boeketten-test. Deze test is in februari geweest. Zonder dat de bloemist er vanaf wist kreeg deze een order die uitgevoerd moet worden en deze werd getest op kwaliteit, waarde, algehele verzorging, voldaan aan opdracht en bezorgtijd. Daaruit is gebleken dat Bloembinderij Fleurtje op alle genoemde punten het best uit de test is gekomen, samen met nog vier andere bloemisten uit zes regio’s.

Bloembinderij Fleurtje bestaat al 25 jaar op de Winkelcentrum Kauwenhof in de wijk de Doorslag. Zij verzorgen al uw bloemwerk zoals boeketten, bloemstukken, bruidbloemwerk en rouwarrangementen. Ook leveren zij divers bloemwerk voor bedrijven voor op de receptiebalies en voor op kantoren. Wij waren er bij voor de foto’s. (Klik voor de foto’s op het fotocameraatje hieronder)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk