Prijswinnaars Trust gaming bundels bij de MediaMarkt Nieuwegein

Op zaterdag 20 januari jl. heeft de MediaMarkt in Nieuwegein een aantal fanatieke gamers blij mogen maken. Zij ontvingen ieder een Trust gaming bundel, voor de PC of de PS4.

Tijdens de Pop up gaming store in Cityplaza, georganiseerd door MediaMarkt Nieuwegein en Trust Gaming, waren er verschillende win acties op social media. In totaal werden er drie Trust gaming bundels weggegeven. Twee via de social kanalen van MediaMarkt Nieuwegein en één via het Facebook kanaal van Cityplaza. Dit zijn de winnaars:

Lonneke Somer, zij kreeg uit handen van Edip Yildiz, verkoopleider bij MediaMarkt Nieuwegein, een Trust gaming PS4 bundel. Ook David van Ruller mocht zo een bundel in ontvangst nemen. Janneke de Haan kreeg een Trust PC gaming bundel om ook mee naar huis te nemen. Hieronder de prijswinnaars.

Bij MediaMarkt Nieuwegein zijn er regelmatig leuke acties en evenementen. Kijk op de website van de MediaMarkt in Nieuwegein voor meer informatie en/of volg de MediaMarkt op Instagram #MediaMarktNieuwegein of Twitter @MediaMarktNWG.

Wist u dat deze week van donderdag 25 januari tot en met zondag 28 januari de BTW Weg Ermee-actie is begonnen? Dan betaalt MediaMarkt de BTW op bijna het gehele assortiment. Het is de 13e  keer dat MediaMarkt dit jaarlijkse voordeelfestijn viert. Kijk hier voor meer informatie.

Woensdagavond grote drukt bij de MediaMarkt in Nieuwegein i.v.m de BTW Weg Ermee-actie

Foto: Wouter Haring

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren