Prijswinnaars bekend ‘Raad de schade’

Begin augustus vond de jaarlijkse braderie plaats in Jutphaas. Langs de Herenstraat en op de Nedereindseweg was het gezellig vertoeven, waar men op zoek kon naar leuke koopjes in de vele kramen. In één van die kramen stond het Nieuwegeinse bedrijf van Anraad Assurantiën en Pensioenen. Zij hadden een schade auto van Schadenet Janson in de stand gezet en de bezoekers mochten het schadebedrag raden. Uit de meer dan 250 deelnemers zijn vrijdagmiddag, 3 september de volgende prijswinnaars bekend gemaakt:
Helma Versteeg uit Nieuwegein won de Sony 32" LCD TV. Zij gaf aan dat de schade € 10.482,- zou zijn. De heer El Ousghiaiai uit IJsselstein won een volledige cleaning binnen en buiten voor zijn auto. Hij schatte de schade op  € 10.500,-Op de foto ziet u Helma Versteeg met man en kinderen. Namens van Anraad waren aanwezig: Ton Fransen en Edwin van Anraad. Namens Schadenet Janson was aanwezig Michelle Janson. Het expertiserapport gaf een schade aan van € 10.431,58.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Adverteer op het lokale nieuws platform van Nieuwegein Galecop+Golf+120x90 Adverteren