Prijsvraag: Win een huiskamerconcert van de zanger Amado

Amado Hogewoning uit Nieuwegein is een veelgevraagd singer/songwriter. Dit jaar was hij gestart met zijn Awaken Tour en dit heeft hem door heel Nederland gebracht: Amado: “Alle uithoeken en windrichtingen ben ik op geweest, van grote zalen en festivals tot intiemere kleinere concerten in muziekcafés, podia, galeries, street markets, ho(s)tels, radiostations, festivals en huiskamers. Met dank natuurlijk aan alle organisatoren, event managers, festivalvrijwilligers, programmamakers en eigenaren die mij een mooi podium hebben geboden om mijn muziek te laten horen.”

Wil jij een huiskamerconcert van Amado winnen? Doe dan mee met de prijsvraag op De Digitale Stad Nieuwegein. Meedoen met de prijsvraag kan tot dinsdag 31 januari 2017. Uit alle goede inzenders trekt de hoofdredacteur een winnaar. Klik hier om naar de prijsvraag te gaan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren