Katern

Prestatiemedailles voor schoonspringers Aquarijn

De afdeling schoonspringen van Aquarijn is inmiddels gestart met de trainingen. ‘Gelukkig zijn bijna alle kinderen doorgegaan na en hebben we al veel nieuwe proefleden die komen kennis maken met schoonspringen. Ook zijn de eerste schoonspringers uitgenodigd voor wedstrijden in Nederland én zelfs al weer internationaal’ aldus Aquarijn aan onze redactie.

Op zondag 12 september was de opening van het seizoen. Veel kinderen en ouders waren aanwezig en genoten van de zon langs de Lek. De kinderen draaiden een leuk spelletjescircuit en de ouders konden na vele maanden aangepast trainen en elkaar minder zien, weer bijpraten.

De laatste wedstrijd voor de NK-ploeg in 2020 was de Eindhoven Diving Cup. Hier behaalden de springers die meededen goede resultaten en dat heeft geleid tot maar liefst 8 prestatiemedailles. Deze medailles worden uitgereikt door de KNZB en hiervoor gelden hoge puntenlimieten.

Matthew Hibbert (zilver), Iris de Heer (brons, Daan Willemen (brons), Tanja van Hassel (zilver), Kayra Asci (zilver), Oona Abbema (goud) en Manuel Öztopcu (zilver) staan trost op de foto hieronder. Daphne Wils behaalde ook een gouden prestatiemedaille. Zij ontbreekt op de foto. Ze is inmiddels in Amerika gestart met het tweede jaar College, waar ze studie en schoonspringen combineert.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk