Presentatie Definitief Ontwerp Doorslagzone tijdens online bijeenkomst

Architectenbureau Rijnboutt ontwerpt voor ontwikkelaars Koopmans TBI/ NEOO een plan met woningen, horeca en groen aan de Doorslag in City. Tijdens een online informatiebijeenkomst op dinsdag 1 december a.s. wordt vanaf 19.30 uur het Definitief Ontwerp gepresenteerd. Vervolgens vertelt de ontwikkelaar over het bouwproces, en de gemeente legt de volgende stappen in het proces uit. U kunt de online bijeenkomst volgen en via de chat vragen stellen.

Op de zogeheten Doorslagzone, het gebied tussen de Noordstedeweg, Zuidstedeweg, het Stadhuis en het Doorslagkanaal komen vier gebouwen met in totaal 452 koop- en huurwoningen. Dat zijn onder meer sociale huurwoningen, woningen voor middenhuur en de vrije sector, voor starters en senioren. Aan dit soort woningen is veel behoefte in Nieuwegein. Daarnaast is er in het ontwerp ruimte voor groen op en rond de gebouwen en zijn er twee plekken ingepland voor horeca.

Voor de zomer werd het Voorlopig Ontwerp gepresenteerd, waarop omwonenden en geïnteresseerden konden reageren. Nu is het Definitief Ontwerp klaar. De architect vertelt op 1 december wat er met de opgehaalde reacties is gedaan.

Bent u geïnteresseerd in het Definitief Ontwerp en wilt u de online Zoom bijeenkomst bijwonen? Meld u dan aan via dit aanmeldformulier. Na aanmelding ontvangt u een link om de bijeenkomst bij te wonen.

2 thoughts on “Presentatie Definitief Ontwerp Doorslagzone tijdens online bijeenkomst

  1. Linda

    Nou, net als ik dacht dat Nieuwegein niet lelijker of meer verprutst kon worden, ben ik toch weer verrast. Die flats, wat een armoedige en naargeestige verblijfplaatsen. Wie heeft er zo’n hekel aan Nieuwegein dat dit er moet komen?

  2. SC

    Het ziet er verschrikkelijk uit. Er zal niet veel meer overblijven van de Boulevard, die toch al zo versteend is.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren