Praten over de Nieuwegeinse Voedselbank

Als gevolg van het steeds stijgende aantal deelnemers is dit voorjaar de Nieuwegeinse Voedselbank zelfstandig van start gegaan in een ruimte die daartoe door Jutphaas Wonen ter beschikking is gesteld. In de daaraan voorafgaande periode werd samengewerkt met dezelfde bank in IJsselstein. De Nieuwegeinse Voedselbank werkt samen met tuindersorganisaties. Deze organisaties voorzien de Voedselbank van gratis groenten.

Op donderdag 24 oktober organiseert de programmaraad een debat met een forum van deskundigen en betrokkenen ‘rondom’ de Voedselbank in Nieuwegein. De deelnemers aan het forum zijn Harry Glas (directeur Voedselbank Nieuwegein), Micky van Gerven (coördinator Stichting Urgente Noden Nieuwegein), Marijke Ahsmann (tuinder), Johan Gadella (wethouder), Rian Ahsmann (ervaringsdeskundige) en Steven Fieret (Vitras, de organisatie die in dit verband nieuwe aanmeldingen controleert op het voldoen aan de toegangseisen).

Donderdag, 24 oktober.
Gildenborchzaal, Stadshuis.
Zaal open: 19.30 uur.
Aanmelden (i.v.m. catering): programmaraadoudegeinzaal@gmail.com

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren