Powerbanks bedrukken

We zijn dol op gadgets, zeker als deze nog praktisch zijn ook. Werkgevers kunnen dan ook niet meer aankomen met voedsel als relatiegeschenk. Gepersonaliseerde powerbanks nemen een vlucht in populariteit.

Praktische relatiegeschenken populairder
Zeker in een tijd waarin het aanmeten van een gezonde levensstijl belangrijker wordt, zijn relatiegeschenken in de vorm van eten en drinken vrijwel volledig passé. De enorme dozen vol etenswaren en alcoholische dranken kennen een dalende afname bij leveranciers. Hoe mooi een fles wijn of doos chocolade er ook uitziet, steeds minder werknemers zitten te wachten op een caloriebom als cadeau. In plaats daarvan lijken praktische relatiegeschenken populairder. Het verband met mobiele bereikbaarheid en de toename van draagbare devices wordt dan ook gauw gemaakt door werkgevers. Hier spelen zij slim op in, door het geven van gadgets voor de telefoon. Vaak zijn dat artikelen die iedereen wel kan gebruiken en waar we er niet genoeg van in de kast kunnen hebben liggen. Zo heeft ook de rest van het gezin iets aan het cadeau van de baas.

Powerbank als relatiegeschenk
Een voorbeeld van zo’n praktisch relatiegeschenk is de powerbank. Daar is weinig persoonlijks aan, toch blijkt het een van de meest populaire gadgets onder werknemers. Naast het praktische aspect van deze draagbare oplaadtool, is het wellicht persoonlijker dan u in eerste instantie zou denken. Zo bestaat de mogelijkheid om uw eigen logo, een naam of een persoonlijke boodschap op het object te laten zetten. Powerbanks bedrukken kent een toename in populariteit. De reden? Functionaliteit en een persoonlijke noot worden gecombineerd. Daarbij kan een lege telefoon niet meer als excuus worden gebruikt bij onbereikbaarheid, al is dat natuurlijk meer een humoristische knipoog vanuit de werkgever.

Slechte kwaliteit is slechte reclame
Er worden steeds hogere eisen gesteld aan hetgeen dat weggegeven wordt, niet alleen bij werknemers. “Zeker tegenover zakenrelaties is een relatiegeschenk van slechte kwaliteit de grootste misser. Het is dan ook zaak om bij de juiste leverancier te bestellen, zodat u verzekerd bent van hoogwaardige kwaliteit”, weten de experts van Maxilia, een van de meest ervaren leveranciers van onder andere relatiegeschenken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren