Pouw Banden Nieuwegein heeft de deuren geopend!

Pouw Banden heeft de deuren van een tweede vestiging geopend. Deze nieuwe vestiging is gelegen op bedrijvenpark Het Klooster in Nieuwegein.

Met deze tweede vestiging kunnen we onze klantenkring nog beter bedienen en het onderstreept ook onze duurzame en innovatieve koers richting de toekomst. We openen een duurzaam bedrijfspand op een locatie met vele mogelijkheden en een fantastische bereikbaarheid.

De bouwwerkzaamheden zijn zoveel mogelijk in eigen beheer uitgevoerd. Uitgangspunt voor de bouw van deze nieuwe vestiging is duurzaamheid. Het pand is zo CO2 neutraal mogelijk gebouwd, onder andere door de inzet van groen beton. De vestiging heeft geen gasaansluiting maar wel 300 zonnepanelen die de energie leveren. Het nieuwe pand heeft een frisse en open uitstraling en is uitgerust met de modernste apparatuur.

We bieden een full service programma voor alle soorten banden. Voor personenwagens, bedrijfswagens, trucks en ander (groot) materieel leveren we banden van A-kwaliteit, veelal vanuit ons eigen magazijn.

Vanaf nu staat er een deskundig team van bandenmonteurs in onze nieuwe vestiging in Nieuwegein klaar om full service te bieden. Zowel vanuit de werkplaats als op locatie. Daarnaast bieden we voor de zakelijke markt een landelijke 24/7 pechservice.

Over Pouw Banden
Pouw Banden is een full service bandenbedrijf voor particuliere klanten, zakelijke klanten en leaserijders. Met een betrokken team van vakmensen leveren we bandenservice, zowel vanuit onze werkplaats in Utrecht en Nieuwegein als op locatie.

Het pand op bedrijvenpark Het Klooster in Nieuwegein

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren