Postzegelruilbeurs in De Bron

Op zaterdag 9 maart organiseert Postzegelvereniging De Postkoets een postzegelruilbeurs en filatelistische informatiemiddag in Zalencentrum De Bron aan de Buizerdlaan 1 in Nieuwegein. Er is ruime gelegenheid om postzegels te ruilen, te kopen en ook is het ook mogelijk om uw postzegels te laten taxeren of anderszins advies te krijgen over het verzamelen van postzegels. De beurs is geopend van 13.00 uur tot 16.00 uur. De toegang is gratis.

Postzegelvereniging De Postkoets, opgericht in 1970, is een actieve vereniging die door middel van interessante bijeenkomsten en filatelistische activiteiten de belangstelling voor het verzamelen van postzegels levendig houdt. Zo is er een maandelijkse veiling, organiseert De Postkoets een rondzenddienst in Nieuwegein, IJsselstein, Houten en Utrecht en kan men zich bij de vereniging abonneren op nieuwe postzegeluitgiften. Alle bijeenkomsten worden gehouden in Zalencentrum De Bron in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren