Postzegelbeurs in Dorpshuis Fort Vreeswijk

Op zaterdag 9 maart organiseert Postzegelvereniging De Postkoets een postzegelbeurs in Dorpshuis Fort Vreeswijk in Nieuwegein. Niet alleen is er ruime gelegenheid om postzegels te ruilen of te kopen, ook is het ook mogelijk om postzegels te laten taxeren of anderszins advies te krijgen over het verzamelen van postzegels. Dorpshuis Fort Vreeswijk is gevestigd aan Fort Vreeswijk 1 in Nieuwegein.

Voor de bezoekers is er een grote berg postzegels waaruit naar hartenlust aanvullingen voor de verzameling kan worden geplukt. Heeft u op zolder nog een verzameling liggen kom dan langs voor een gratis taxatie of (verkoop)advies. De beurs is geopend van 13:00 tot 16:00 uur, de toegang is gratis evenals het parkeren.

Postzegelvereniging De Postkoets, opgericht in 1970, is een actieve vereniging die door middel van informatie, gezellige bijeenkomsten en filatelistische activiteiten de belangstelling voor het verzamelen van postzegels levend wil houden. Zo houdt De Postkoets maandelijks een ruilavond, een veiling en wordt een rondzenddienst georganiseerd in Nieuwegein, IJsselstein, Utrecht, Houten en Vianen. Ook kan men zich bij de vereniging abonneren op alle nieuwste postzegeluitgiften.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk