Portret van de week: ‘Wie geeft daar Sensitherapie en Healing in Nieuwegein?’

Op De Digitale Stad Nieuwegein hebben we wekelijks een portret van een opmerkelijk persoon. Met de camera in de aanslag lopen we door Nieuwegein. Gefascineerd in personen proberen we met de camera, opvallende, opmerkelijke personen vast te leggen. Wie is de man, vrouw of kind die daar zit, loopt, fietst, werkt ligt of speelt? Deze week Natasja Renardel de Lavalette.

Arend Bloemink: ‘Een paar uur voordat we gaan fotograferen ontvang ik een whatsappje van Natasja, het Portret van deze Week. ‘Zullen we in de Parkhout afspreken?’ Het is schitterend weer, lekker fris, weinig wind, veel zon en het park is mooi. Dus spreken we af elkaar te ontmoeten bij Jack’s Grillhouse.’

‘Ik weet inmiddels dat Natasja en haar gezin een hond uit Gran Canaria hebben geadopteerd, dus wanneer er een mevrouw met een hond aan komt wandelen die mevrouw kijkt me onderzoekend aan, weet ik: dit is Natasja. We wandelen gedrieën, Natasja, Nelson en ik al babbelend over de parkeerplaats de Parkhout in en bij een bruggetje gaan we aan de slag. Nelson snuffelt wat rond. Natasja trekt haar warme jas uit maar lijkt het, in tegenstelling tot de Gran Canarische Nelson die geboren werd in heerlijke warmte, absoluut niet koud te hebben.’

Maak, op basis van de antwoorden die Natasja Renardel de Lavalette-van Raaij op de vijf (altijd dezelfde) vragen geeft èn door de foto’s nader met haar, haar werkzaamheden en haar gezin kennis!

Wie ben je?
Mijn naam is Natasja Renardel de Lavalette – van Raaij. Ik ben 47 jaar, getrouwd met Etienne en we hebben samen twee jongens van 14 en 17 jaar. Sinds 4 jaar is ons hondje Nelson bij ons uit Gran Canaria. Ik woon in Nieuwegein, ben in Vreeswijk geboren. Ik ben een persoon met veel verschillende interesse’s en vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen.

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik heb een praktijk met Sensitherapie en Healing. Ik huur sinds kort een praktijkruimte in IJsselstein bij De Andere Praktijk. Mijn praktijk is er op gericht om mensen te ondersteunen met lichamelijke klachten, allergieen, angsten, thema’s in hun leven waar ze tegenaan lopen, met vitaminen en/of mineralen tekorten en mijn behandelingen geven ontspanning.

Ik ben gestart met het organiseren van evenementen zoals een vrouwen verwen middag en een retraite. Ik wandel graag met onze hond Nelson in de natuur, Zumba, ik lees graag en doe graag dingen met mijn gezin en vriendinnen.

Hoe lang woon je al in Nieuwegein?
Heb bijna mijn hele leven in Nieuwegein gewoond.

Wat vind je van Nieuwegein?
De laatste jaren twijfel ik eerlijk gezegd wel of ik in Nieuwegein wil blijven wonen. Ik zou met de tijd graag wat rustiger willen wonen.

Wat kan er beter in Nieuwegein?
Minder bomen kappen, minder geld verspilling en meer activiteiten voor de jeugd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren