‘POP-UP agent’ donderdag in Blokhoeve

Ooit een ‘POP-UP agent’ gezien? Nou dat kan op donderdag 12 juli aanstaande. Dan zijn de wijkagenten Gert en Marleen, samen met enkele BOA’s van Handhaving, weer beschikbaar als POP-UP wijkagent in de wijk Blokhoeve. Tussen 14.00 uur tot 15.30 uur poppen zij ergens op in de wijk en kunt u er terecht met al uw vragen over wat er speelt in uw wijk.

Wanneer er tijd voor is proberen de wijkagenten op verschillende momenten en locaties een tijdelijk Pop-Up ‘bureau’ neer te zetten. Wilt u iets kwijt bij de politie over wat er speelt in uw buurt? Vindt u dat de politie ergens op moet letten of heeft u (preventie)advies nodig? Dan bent u vanaf welkom bij de pop-up spreektafel van de wijkagenten in Nieuwegein.

Waar en wanneer?
Geen vaste dagen, tijden of plekken, zodat indien nodig ook ingespeeld kan worden op verzoeken en issues die opkomen. Via onder andere Twitter en Facebook wordt vooraf aangekondigd waar de wijkagenten ‘up poppen’.

One thought on “‘POP-UP agent’ donderdag in Blokhoeve

  1. john

    hebben die lui niets anders te doen?
    zoals het opsporen van gestolen fietsen en brommers?
    snelheidcontrole parkeerbonnen uitdelen etc etc

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren