Politieke avond op Fort Vreeswijk

Wat gaan de politieke partijen doen met uw stem op 19 maart voor behoud en ontwikkeling van Vreeswijk? Het WijkPlatform Vreeswijk (WPV) organiseert 11 maart aanstaande een politieke avond voor inwoners van de wijk Vreeswijk om in debat te gaan met de politieke partijen. Alle partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart hebben toegezegd en zullen zijn vertegenwoordigd.

Aan de hand van stellingen, en onder vakkundige gespreksleiding van Stefan Wijers, zullen we de partijen aan het woord laten over hun programma voor de komende 4 jaar. Ook het publiek kan zaken aan de orde stellen die voor hen van belang zijn. De thema’s die aan de orde komen zijn ondermeer:

• Ondersteuning vanuit gemeente van burgerinitiatieven
• Het behoud van Fort Vreeswijk als wijkvoorziening
• Winkel-en horecavoorzieningen in Vreeswijk
• Behoud van groenvoorzieningen
• Uitbreiding Vreeswijk met woningen

Dinsdag 11 maart vanaf 19.00 uur is de zaal in Fort Vreeswijk open en staat de koffie klaar. Om 19.30 uur begint het programma. Na afsluiting van het debat, om 21.30 uur, is er gelegenheid tot napraten.

Stefan Wijers (Amsterdam, 1967) is een veelzijdig en veelgevraagd dagvoorzitter, gespreksleider en moderator met een achtergrond in politiek, telecom en media. Naar volle tevredenheid van een hele reeks opdrachtgevers leidde hij inmiddels een breed scala aan symposia en bijeenkomsten. Door lef, humor en goede voorbereiding creëert hij de juiste stemming om te brainstormen of te discussiëren; ook met een zaal vol mensen. Hij houdt de spanning erin en gaat altijd op zoek naar de kern van de zaak. Het is bovendien een gangmaker die de tongen los maakt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren