Politiek Café Nieuwegein is gestopt

Na twaalf jaar heeft het bestuur van het Politiek Café in Nieuwegein te kennen gegeven dat zij is gestopt met het organiseren van haar maandelijkse bijeenkomsten. Het netwerk, waar lokale politici, ondernemers, besturen van organisaties en inwoners, iedere maand op een vaste dinsdagavond elkaar ontmoette had vrijdagavond 24 juni j.l. haar laatste, afsluitende bijeenkomst. De avonden werden afwisselend gehouden in The Green Village en de Lantaarn. Twee maanden geleden heeft De Lantaarn zich al teruggetrokken uit de organisatie.

Het Politiek Café in Nieuwegein bracht naast lokale avonden ook bijeenkomsten met landelijke kopstukken uit Den Haag, Brussel en het nationale bedrijfsleven. Toonaangevend waren de lijsttrekkersdebatten in de aanloop naar de verkiezingen.

Het bestuur kan het financieel niet meer rond krijgen. Het Politiek Café werd vooral gesponsord door de Gemeente Nieuwegein en de lokale Rabobank maar deze hebben geen toezegging meer gedaan voor de toekomst. Ook waren er dalende inkomsten vanwege minder leden.

De afgelopen jaren werd het Politiek Café ook dramatisch slecht bezocht. Er zal geen doorstart plaatsvinden van dit evenement.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk