Politiek Cafe met Hans Biesheuvel

Op dinsdag 21 januari aanstaande vindt er weer een Politiek Cafe plaats in Nieuwegein. Deze keer wordt het gehouden in de Green Village aan de Blokhoeve 7. Aanvang 20.00 uur, de zaal gaat open vanaf 19.30 uur. Als gast komt Hans Biesheuvel, minister-president van het schaduwkabinet van Ondernemend Nederland (ONL). Het thema voor deze avond is: ‘Het MKB, denkt er nog iemand met ze mee?’

“De banken leveren geen maatwerk meer, het is allemaal standaard.” “Wie kent zijn accountmanager bij de bank nog?” “De kleine ondernemer en de zzp-er worden te weinig ondersteund” “Ik verlang terug naar de Nederlandsche Middenstandbank” Dit zijn slechts enkele uitspraken van Hans Biesheuvel, oprichter van ondernemingsorganisatie Ondernemend Nederland ONL en zelfbenoemd minister-president van ONL dat op 2 september a.s. met een eigen begroting voor (ondernemend) Nederland zal komen.

Hans Biesheuvel, ondernemer en investeerder, was twee jaar voorzitter van MKB Nederland en vertegenwoordigde deze organisatie in de Sociaal Economische Raad. Op 1 september 2013 legde hij zijn voorzittersfunctie neer uit onvrede over de wijze waarop de belangen van ondernemers in Den Haag behartigd worden en richtte ONL op. Hans Biesheuvel is iemand die iets te vertellen heeft. Het belooft derhalve een uiterst interessante bijeenkomst te worden, voor u als ondernemer, maar zeker ook als belangstellende voor het onderwerp.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk