Politie zoekt zakkenrolsters bij Albert Heijn in winkelcentrum Hoog-Zandveld

Twee zakkenrolsters weten ongezien de pincode af te kijken en de portemonnee te stelen van een vrouw die boodschappen doet bij Albert Heijn in winkelcentrum Hoog-Zandveld in Nieuwegein. Met de code en pas stelen ze ruim 1000 euro.

AFKIJKEN
Op het moment dat het slachtoffer bij de ING-automaat in de winkel geld opneemt, staat een paar meter achter haar een vrouw de pincode af te kijken.

DIEFSTAL
De vrouw doet nietsvermoedend boodschappen en rekent af bij de kassa. Dan staat de vrouw die de code afkeek weer bij haar, samen met een andere vrouw. Eén van hen steekt haar hand in de tas van het slachtoffer en steelt de portemonnee. De andere vrouw zorgt voor de nodige afleiding en doet alsof ze een normale klant is; ze rekent een kleine boodschap af.

SIGNALEMENT
Beide vrouwen droegen een zwart petje. De vrouw die de code afkeek en de portemonnee stal is de grootste van de twee. Zij heeft blond haar en droeg en zwarte rok. De andere vrouw is kleiner, droeg een blauwe spijkerbroek, een zwart shirt met witte opdruk en zij heeft lang, donkerbruin haar.

TIPS
Weet u wie deze vrouwen zijn? Of heeft u ze ergens gezien? Pak de telefoon en geef het door via de tiplijn: 0800 – 6070 of viaMeld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren