Politie zoekt getuigen van ramkraak in Vreeswijk

Op 2 februari dit jaar hebben ramkrakers om 04.30 uur geprobeerd een kledingzaak aan de Oude Sluis in Vreeswijk leeg te roven. De politie zoekt getuigen die eventueel kunnen helpen met het oplossen van deze ramkraak. Tot nu toe zijn er nog geen tips ontvangen over deze zaak. Het was overigens niet de eerste keer. De afgelopen twee jaar is in deze kledingwinkel al zes keer ingebroken.

De ramkrakers probeerden afgelopen februari de kledingzaak aan de Oude Sluis leeg te roven. Dat deden ze met een in de Gildstraat in het Utrechtse Wittevrouwen gestolen auto met een in de wijk Lunetten gestolen kenteken.

Gestolen auto
De auto waarmee de inbrekers de ramkraak plegen is gestolen tussen woensdagavond 31 januari om 22.30 uur en donderdagochtend 1 februari 07.45 uur in de Gildstraat te Utrecht. De politie zoekt getuigen van deze autodiefstal. Op de auto zaten kentekenplaten met de combinatie JL-151-K. Die waren gestolen op de Fivelingo in Utrecht. Dit moet zijn gebeurd tussen eind januari en vrijdagochtend 2 februari. De auto is aan de eigenaar teruggegeven.

Hoedjes
In de auto lagen drie verschillende jagershoedjes op de hoedenplank, met kleuren roze, groen en oranje met daarop de naam Hexenhäusl. Dat is de naam van een restaurant in het Oostenrijkse skidorp Saalbach.

Vragen
• Heeft u iets van de ramkraak, de autodiefstal of de diefstal van de kentekenplaten gezien?
• Heeft u de auto tussen de diefstal en de ramkraak ergens gezien?
• Weet u mischien wie er achter de diefstallen en de ramkraak zitten?

Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden.  Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren