Katern

Politie zoekt mensen die de winkeldief herkennen bij Action in Nieuwegein

De politie in Nieuwegein is op zoek naar een winkeldief. De diefstal vond plaats op 22 november vorig jaar maar schakelt nu hulp in van mogelijke getuigen. De dief vulde zijn tas vol met producten van de Action op winkelcentrum Hoog-Zandveld. Als hij door een medewerkster van de winkel wordt aangesproken, gaat hij ervandoor. De diefstal werd vastgelegd op camera en vraagt of u de man herkent.

RUGZAK
De man dwaalt wat door de winkel heen en vult zijn winkelmandje. Wanneer hij genoeg geshopt heeft, stopt hij de buit in zijn rugzak. Dat hij hierbij wordt gezien door andere mensen in de winkel, lijkt hem niet te deren.

VROUW
De vrouw die het zaakje niet vertrouwt, waarschuwt een medewerkster van de Action. Als zij een kijkje gaat nemen, sluit de man net zijn rugzak. Als de vrouw vraagt of hij de rugzak wil openen, weigert hij dat. De man loopt met de medewerkster naar de uitgang, hevig discussiërend. Eenmaal bij de uitgang gaat de man ervandoor. Omdat hij verbaal nogal agressief is, durft de vrouw het niet aan hem fysiek tegen te houden.

BUIT
De man gaat er met een volle rugtas vandoor. De totale buit bedraagt ongeveer tachtig euro.
Signalement:
– man
– blanke huidskleur
– kort, donker met inhammen
– zwarte jas
– donkerrood shirt
– donkere broek
– zwarte schoenen
– zwarte rugzak

Herkent u deze winkeldief? Bel dan met de tiplijn: 0800 – 6070 of met Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren