Politie zoekt getuigen van vernieling portiek aan de Souvereinburg

Het feest rond Oud & Nieuw is voorbij. Nieuwjaarsnacht is relatief rustig verlopen in Nieuwegein, althans als je dat vergelijkt met buurgemeente Vianen waar 12 auto’s in de brand zijn gestoken en de ME moest optreden. In Nieuwegein waren er enkele relletjes een kleine brandjes. De Nieuwegeinse brandweer moest tijdens de jaarwisseling wel 11 keer uitrukken, dat is veel vaker dan gemiddeld. Gewonden vielen er nauwelijks.

Ondanks bovenstaande was er wel veel materiële schade. Zo ook aan een portiek van een appartementencomplex aan de Souvereinburg. De politie zoekt dan ook getuigen van deze vernieling die in de vroege nieuwjaarsochtend heeft plaatsgevonden.

De vernieling heeft omstreeks 03.00 uur nieuwjaarsnacht in de portiek van het appartementencomplex Souvereinburg in Batau Noord plaatsgevonden. Hierbij is zwaar vuurwerk afgestoken. Daarbij zijn de nodige goederen vernield.

De politie zoekt getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord wat de politie kan helpen in het onderzoek bel dan 0900-8844 onder vermelding van het BVH nummer: 2020000285.

De schade aan het portiek aan de Souvereinburg

One thought on “Politie zoekt getuigen van vernieling portiek aan de Souvereinburg

  1. Robertjc

    Toenemende last van loslopende honden…

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren