Politie zoekt getuigen van poging beroving

Op zaterdag 10 januari rond 15.55 uur vond een poging tot beroving plaats op de Parkhout in Park Oudegein. Een 40-jarige vrouw werd daar tijdens het hardlopen, samen met haar hond, gepasseerd door een zwarte scooter met daarop twee mannen. Één van hen gaf haar een trap of een duw. De man achterop de scooter wil vervolgens haar telefoon van haar arm pakken, maar de vrouw voorkwam dit door snel opzij te lopen. De mannen op de scooter gaan er vervolgens, zonder buit, vandoor richting de daargelegen kinderboerderij.

De vrouw vervolgt haar weg naar huis en wanneer zij op de Herenstraat loopt ziet zij wederom de scooter met daarop de twee mannen. Zij rijden richting de Nedereindseweg. De vrouw geeft dit door aan de politie en meerdere eenheden zijn in de omgeving op zoek gegaan naar de twee mannen op de scooter. Helaas zijn zij niet meer aangetroffen.

De politie is op zoek naar getuigen die rond 15.55 uur op de Parkhout de poging tot beroving hebben gezien of de scooter in de omgeving hebben zien rijden. De twee mannen op de scooter waren tussen de 18 en 30 jaar oud en hadden een lichtgetinte huidskleur. De scooter was geheel zwart. Heeft u informatie, geef dit dan door via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk