Politie zoekt getuigen van een verkeersconflict

De politie is op zoek naar getuigen die iets hebben gezien van een verkeersconflict vrijdag 17 maart omstreeks 13.30 uur tussen de bestuurders van een auto en een bestelbus op de Binnenwal. Daarbij werd de automobilist door de bestuurders van de bestelbus bedreigd en vervolgens mishandeld.

De bestuurder van de personenauto, een 23-jarige Nieuwegeiner, sloot aan in een rij auto’s die wachtten voor het rode licht. De bestelbus reed rechts over het fietspad en het trottoir om de wachtende auto’s in te halen. De Nieuwegeiner claxonneerde enkele malen omdat hij vreesde bij deze manoeuvres te worden aangereden door de bestelbus. Daarop stapte de andere bestuurder uit en maakte dreigende armgebaren. De Nieuwegeiner probeerde via het open raampje het gesprek aan te gaan, maar daarop werd hij in het gezicht geslagen.

De politie heeft de zaak in onderzoek en komt graag in contact met getuigen die iets van het voorval hebben gezien. Heeft u informatie die kan helpen bij het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900 – 88 44.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk