Politie zoekt getuigen van een straatroof met vuurwapen

Op zondagavond 1 maart overvallen twee mannen een fietser op het fietspad bij de sportvelden Geinoord. Het slachtoffer fietst rond 23.00 uur vanaf Nieuwegein-Zuid richting Batau. Hij ziet twee mannen zijn richting op lopen en denk dat zij hem de weg komen vragen. Niets is minder waar, want een van de jongens laat een vuurwapen zien en zegt dat het slachtoffer zijn telefoon en portemonnee moet inleveren.

De verdachte met het vuurwapen heeft die avond een zwarte, gewatteerde jas aan met daaronder een zwarte broek. Volgens het slachtoffer is hij licht getint, spreekt hij Nederlands zonder accent en is hij ongeveer 1.80m lang. De tweede verdachte is gekleed in donkere kleding, is ook licht getint en is ook ongeveer 1.75 lang. Beide mannen zijn ongeveer tussen de 18 en 23 jaar.

Bent u zondagavond 1 maart rond 23.00 uur in de omgeving van de sportvelden Geinoord geweest en heeft u iets verdachts gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of bel anoniem via 0800-7000.

One thought on “Politie zoekt getuigen van een straatroof met vuurwapen

  1. John

    Beste gemeenteraad, wanneer is volgens jullie begrip nieuwegein veilig?
    Steeds lees ik hier iets over : overvallen,winkeldiefstal, brand door wietplanten , auto en huis inbraken
    Is er nu te weinig politie of zitten die aan de koffie ?
    In batau noord is een politiewagen een zeldzaam verschijnsel.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren