Update: Politie zoekt getuigen van een steekpartij in Nieuwegein

Een 14-jarige jongen is vrijdagavond zwaargewond geraakt bij een steekincident op de Heemsteedsekanaaldijk in Nieuwegein. Daar ging een conflict met twee andere personen aan vooraf. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd. De politie zoekt getuigen en doet onderzoek naar de toedracht. De inzet van een speurhond heeft niets opgeleverd.

Het incident gebeurde even na 21.30 uur vlakbij de fietsbrug over het Amsterdam-Rijnkanaal bij de Plofsluis. In die omgeving is de politie op zoek geweest naar twee verdachten die bij het conflict betrokken zouden zijn geweest. Over hun identiteit is niets bekend en zijn nog niet gevonden.

Onder de brug lag een fiets die mogelijk van een betrokkene was. De politie tast nog in het duister. Zij zijn volop bezig met het onderzoek. Op dit moment zijn er nog geen daders aangehouden. ‘We hopen in de loop van volgende week meer te weten’, zegt een woordvoerder van politie Midden-Nederland. Heeft u iets gezien? Bel dan naar: 0900-8844.

Update
In het onderzoek naar het steekincident van vrijdagavond hielden agenten zaterdagmiddag twee verdachten aan. Hun betrokkenheid bij het incident wordt nader onderzocht. Het slachtoffer maakt het naar omstandigheden goed.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk