Politie zoekt getuigen van poging tot beroving 11-jarig meisje

Dinsdag 16 januari jl. hebben drie jongeren geprobeerd een meisje te beroven van haar tas, telefoon en geld aan de Geinoord ter hoogte van Jack’s Grillhouse. Het voorval gebeurde rond 17.30 uur. Het meisje van 11 jaar is enorm geschrokken. Gelukkig kwam kwam er een vrouw op de fiets langs die er voor heeft gezorgd dat de jongens er vandoor gingen. De politie zoekt getuigen.

Het signalement van de daders:
Jongen 1: had een zwarte herenfiets, was gekleed in een zwarte jas met capuchon die hij op zijn hoofd had. zwarte joggingbroek. ongeveer 1.50m lang en had een atletisch sportief postuur. 13 á 14 jaar oud. fel oranje sportschoenen.

Jongen 2: had een zwarte herenfiets met dubbele bovenstang (transportfiets). Gekleed in een donkerblauwe jas met capuchon die hij over zijn hoofd. Spijkerbroek met daaronder donkergroene regenlaarzen. ongeveer 1.60m. Atletisch postuur 13 á 14 jaar oud.

Jongen 3: had een camouflage groene jas met capuchon die hij over zijn hoofd droeg, camouflage groene broek en witte schoenen met lampjes door de hele zool aan de zijkant. Er zat een krat op een rekje aan de voorzijde van zijn zwarte herenfiets. Kort donkerbruin haar. Grote puntige neus. 1.60m lang en een mollig figuur. 13 á 14 jaar oud.

Heeft u tips neemt u contact op met de politie Nieuwegein via 0900-8844. Ook wil de politie graag in contact komen met de vrouw die er voor heeft gezorgd dat de jongens zijn gevlucht.

One thought on “Politie zoekt getuigen van poging tot beroving 11-jarig meisje

  1. hassni

    apart dat er bij signalement niet staat of ze blank licht getint en/of donker zijn,zou helpen denk ik

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren