Politie zoekt getuigen van ongeval op Zuidstedeweg met de Voorstede

Op maandagmiddag 18 december vond op de kruising van de Zuidstedeweg met de Voorstede een aanrijding tussen twee personenauto’s plaats. Eén inzittende raakt gewond. De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval.

Rond 13.15 uur stond de bestuurder van een grijze Citroen C3 stil in een voorsorteer vak op de Zuidstedeweg. Het betrof hier het voorsorteer vak voor linksaf in de richting van de Voorstede. Op het moment dat de bestuurder van de Citroen, de kruising overstak werd hij aangereden door een personenauto die de kruising naderde vanuit de richting van de Plettenburgerbaan in de richting van de A.C. Verhoefweg. De inzittende van de Citroen, een 70-jarige inwoner van Nieuwegein, raakte gewond en werd vervoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder van de andere personenauto betrof een 19-jarige inwoner van Utrecht. Hij reed in een grijze Alfa Romeo. Beide auto’s raakten zwaar beschadigd en werden door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Wie is getuige ?
De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht en verhoorde al enkele getuigen. Het wordt niet uitgesloten dat meer getuigen het ongeval hebben zien gebeuren, maar zich nog niet hebben gemeld. De politie verzoekt eventueel nog onbekende getuigen zich te melden via het meldnummer 09008844.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren