Politie zoekt getuige(n ) bedreiging vrouw

Een man met een mes bedreigde op 25 april een 29-jarige Nieuwegeinse. De vrouw liep op de Citadeldrift in Nieuwegein. De politie zoekt getuigen. Wie informatie heeft, kan contact opnemen met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem.

Op de Citadeldrift in Nieuwegein werd de vrouw nageroepen door voetballende jongens en een paar jongemannen die op een bankje zaten. Ook werd een bal in haar richting getrapt. De vrouw reageerde niet en liep door.

Een wat oudere jongeman riep dat ze naar hem toe moest komen, waarop de vrouw terugriep dat ze door zou lopen naar de tramhalte. Op een gegeven moment stond hij nog maar drie meter van haar af. Ze zag dat hij een mes in zijn hand vasthield. De vrouw rende geschrokken weg richting de tramhalte en de man kwam haar niet meer achterna.

De jongeman met het mes heeft een licht getint uiterlijk, is tussen de 18 en 23 jaar oud, heeft een slank postuur en is tussen de 1.80 en 1.85 meter lang. Hij heeft een opvallende bos kort donker stijl haar. Hij droeg een rode trui met vage grijze stippen, een wijd model donkerblauwe spijkerbroek en sneakers.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk