Politie zoekt getuige van mishandeling 12-jarig meisje in Nieuwegein

Vrijdagmiddag 5 oktober jl. is een 12-jarig meisje bedreigd en mishandeld door drie jongens op het Noorderpad in Nieuwegein. Deze bedreiging en mishandeling is gezien en gefilmd door een vrouw die aan kwam lopen met een boodschappenkarretje. Van het incident is enkele dagen geleden aangifte gedaan. De politie is een onderzoek gestart en wil in contact komen met deze vrouw omdat zij een zeer waardevolle getuige kan zijn.

​​​​​​​Toedracht
Het meisje loopt samen met een vriendin rond 15.00 uur op het Noorderpad in Nieuwegein. Het Noorderpad is de tunnel die onder tramhalte Wiersdijk en de ‘Gravenhoutseweg doorloopt. Plotseling wordt het meisje door twee jongens vastgepakt en door een derde jongen bedreigd met een steekwapen.

Op dat moment komt er een vrouw aanlopen met een winkelkarretje die met haar telefoon het incident begint te filmen. De jongens gaan er bij het zien van de vrouw vandoor.

De vrouw vraagt het meisje of alles goed met haar is en als het meisje aangeeft dat ze in orde is, vervolgt de vrouw haar weg. Het meisje gaat flink geschrokken maar gelukkig ongeschonden naar huis.

Getuige gezocht
Deze week is er aangifte van het incident gedaan en de politie is een onderzoek gestart. Daarom wil de politie in contact komen met de vrouw die getuige is geweest van het incident en vermoedelijk zelfs beelden van het incident heeft.

Het zou gaan om een vrouw met zwart halflang haar die met een winkelwagentje over straat liep. Zij wordt gevraagd contact op te nemen met politieteam Lekpoort via 0900 – 88 44.

Het Noorderpad in Nieuwegein Zuid

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren