Politie waarschuwt voor rondreizende klusjesmannen in Nieuwegein

Inwoners van Nieuwegein worden gewaarschuwd voor zogenoemde ‘travellers’. Deze rondreizende klusjesmannen hebben deze week al meerdere keren toegeslagen.

De travellers komen meestal uit Ierland. Ze rijden rond in bestelbussen en bieden diensten aan zoals onderhoud en verbouwingen van huizen.

BRUTAAL
Maar de diensten worden vaak slecht uitgevoerd. “Deze klusjesmannen zijn vaak erg brutaal, terwijl er eentje aanbelt zit de ander al op het dak”, schrijft de politie van Nieuwegein op Facebook. “Deze week hebben we al meerdere meldingen in Nieuwegein gehad hierover.”

“Terwijl eentje aanbelt zit de ander al op het dak. Met mooie praatjes, folders van een gerenommeerd bouwbedrijf en een aantrekkelijke prijsafspraak krijgen ze veel mensen zover om met hen in zee te gaan. Zodra er betaald is, vertrekken ze met de noorderzon.”

Nieuwegeiners die denken met de travellers te maken te hebben, moeten direct 1-1-2 bellen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren