Politie reconstrueert dodelijk ongeval aan de Utrechtsestraatweg

De politie heeft in de nacht van vrijdag 19 op zaterdag 20 mei een dodelijk ongeval op de Utrechtsestraatweg ter hoogte van de wijk Huis de Geer gereconstrueerd. Bij dat ongeluk kwam op 4 februari van dit jaar een 23-jarige man uit Utrecht om het leven. Klik hier voor de video en het verslag van ons eerder.

De bestuurder van het voertuig dat het ongeluk veroorzaakte, ramde drie geparkeerde auto’s. Daarbij kwam de 23-jarige Utrechter Ilias om het leven. Hij werd onder een van de geparkeerde auto’s gevonden.

Er zijn camerabeelden van de auto, maar onduidelijk is hoe hard het voertuig reed. Tijdens de reconstructie probeerde de politie hier meer duidelijkheid over te krijgen door een sooortgelijke auto op de rijbaan te plaatsen en te fotograferen.

De automobilist was na het ongeluk spoorloos, maar werd alsnog ruim een maand na de crash opgepakt. Het gaat om een 24-jarige man uit Utrecht.

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren