Politie in Nieuwegein start kleurplaatactie voor kinderen

De politie in Nieuwegein vraagt aan kinderen of ze mee willen doen aan de kleurplaatactie. Dit vraagt zij op haar Facebookpagina aan de kinderen uit Nieuwegein. Op deze manier wil de politie het politiebureau gezellig maken, en natuurlijk is dit ook een mooie tijdverdrijf voor de kinderen die thuiszitten. Er is zelfs ‘een te gek prijzenpakket’ te winnen.

Ben jij tussen de 4 en 12 jaar en wil je meedoen met deze actie, stuur de politie in Nieuwegein dan vóór vrijdag 27 maart een persoonlijk bericht op haar Facebookpagina of een e-mailtje met daarin je naam, leeftijd en adres. Kan je zelf printen, geef dan ook je e-mailadres door. Dan kun je de kleurplaat zelf uitprinten.

Iedereen die mee doet krijgt een cadeautje en de winnaar hét politie prijzenpakket. Let op!!! De kleurplaten zijn NIET op het politiebureau op te halen of in te leveren. Ze worden, als je geen printer hebt, bij je thuis gebracht en weer opgehaald. Hierbij neemt de politie natuurlijk de 1,5 meter afstand in acht in verband met het Coronavirus.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren