Politie in Enschede pakt twee jonge inbrekers op uit Nieuwegein

Agenten in Enschede hebben op zaterdag 11 maart jl. twee vrouwen van 21 en 22 jaar uit Nieuwegein aangeghouden. De twee worden ervan verdacht dat ze samen met een nog onbekende man betrokken waren bij een inbraak en poging inbraak in woningen aan het Orionplantsoen in diezelfde plaats.

Omstreeks 20.30 uur hoorde een bewoonster van de Steenbokstraat breekgeluiden. Ze zag de twee vrouwen staan in een gangetje en zag een man over een schutting van een woning aan het Orionplantsoen klimmen. Ze belde direct  112. Daarna ging ze samen met een man naar buiten om de vrouwen tegen te houden. Toen agenten 8 minuten later ter plaatse waren, konden ze de twee vrouwen aanhouden. In een tas die de vrouwen bij zich hadden werden spullen aangetroffen waarvan achteraf bleek dat ze afkomstig zijn van een andere inbraak aan het Orionplantsoen. De vrouwen zijn ingesloten voor onderzoek. De man is niet meer aangetroffen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren