Politie houdt jonge inbrekers aan in Nieuwegein

De politie heeft dinsdagavond 2 mei jl. twee jongens van 17 en 15 jaar oud aangehouden op de Lauriergaarde in Nieuwegein. De twee Nieuwegeiners worden verdacht van een inbraak in een woning aan de Lauriergaarde in de wijk Batau Zuid.

De politie kwam iets voor elf uur ’s avonds ter plaatse na een melding van een buurtbewoner die onraad vermoedde. Aangekomen bij de woning zagen agenten twee verdachten weg rennen. Een van hen kon snel worden aangehouden. De tweede verdachte werd na inzet van een speurhond gevonden in een achtertuin in de buurt van de woning.

In de grote Buurtwhatsapp van Nieuwegein was de actie te volgen. Heeft u zich al aangemeld? Kijk hier voor meer informatie. Werkt u mee aan een veiliger Nieuwegein? Inmiddels hebben meer dan 3.300 Nieuwgeiners zich aangemeld bij het initiatief van De Digitale Stad Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren