Dode man in woning aan de Zandwal gevonden

In de wijk Merwestein was de politie vanmiddag massaal op de been, nadat in een flat aan de Zandwal een dode man was gevonden. Agenten hebben rond 16.55 uur een keukenraam opengebroken en zijn daarna de woning binnengedrongen. Volgens ooggetuigen droegen de agenten kogelwerende vesten. Een deel van de straat was afgezet. Boven de Zandwal vloog een politiehelikopter.

Politiewoordvoerder Jacqueline van Houten wil alleen kwijt dat er donderdagmiddag een overleden persoon is aangetroffen en dat de politie een onderzoek heeft ingesteld. De recherche was om 19.20 uur nog volop bezig met het onderzoek. Zodra meer bekend is laat zij het onze redactie weten.

De eerste alarmmelding kwam om 16.16 uur. Toen werd een ambulance naar de flat aan de Zandwal geroepen. Wie de melding heeft gedaan is bij onze redactie nog onbekend. Bij de inval even voor 17.00 uur stonden twee ambulances klaar. Drie kwartier later gingen rechercheurs in witte pakken het appartement binnen.

Volgens RTV Utrecht speculeerden buurtbewoners na de inval over wat er gebeurd zou zijn. Sommigen hebben vegen bloed op de muren gezien. Iemand anders zegt dat donderdagochtend iemand hard geschreeuwd zou hebben in het huis.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk