Politie doet inval op de Frans Halshage

De politie heeft vanmorgen rond 10.00 uur een inval gedaan in een koophuis in de wijk Galecop. Aan de Frans Halshage moesten de agenten de deur intrappen van de woning om binnen te komen. Er zou zich vermoedelijk een wietplantage in de woning bevinden. De politie kreeg de tip binnen en na onderzoek heeft zij besloten om de woning binnen te vallen. Inmiddels is bekend geworden dat het gaat om ruim 500 planten.

Een omstander aan onze redactie: ‘Ik heb net gehoord dat een deel van de eerste verdieping en de hele tweede verdieping volstaat met een in werking zijnde wietplantage. De politie is op dit moment nog in het huis. Politie moest de deur intrappen, omdat ze de deur niet open kregen.’ De politie doet onderzoek en heeft de wietplantage ontmanteld. De omgeving was afgezet tijdens de ontmanteling.

Bij het huis hebben getuigen regelmatig Aziaten gesignaleerd. Wat de eigenaar van het pand met de wietplantage heeft te maken is nog onduidelijk. Er zijn voor zover bekend nog geen aanhoudingen verricht. Omwonenden, onder wie een moeder en kind, liepen gevaar door de amateuristische wijze waarop er stroom werd afgetapt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren