Katern

Politie assisteert bij brand en stelt onderzoek in

De politie heeft op maandag 19 juli omstreeks 01.20 uur assistentie verleend bij een brand in een woning aan de Landauerdrift. Politiemensen waren na een melding naar de woning gegaan en zagen dat er brand was ontstaan in een schuur grenzend aan de woning.

Met behulp van een brandblusser werd het vuur in de schuur geblust. Echter door de brand bleek dat de woning vol rook stond en omdat niet bekend was of er iemand in de woning was, werd getracht de voordeur te forceren. In eerste instantie lukte dat niet, maar met behulp van de brandweer werd de voordeur geforceerd. Hierna gingen brandweermensen met adembeschermingsapparatuur de woning binnen en troffen de bewoner, een 73-jarige man, aan. De man werd snel buiten de woning gebracht en ter plaatse onderzocht door ambulancepersoneel en werd kort daarna vervoerd naar het Antonius ziekenhuis.

Na onderzoek bleek dat de man geen letsel had opgelopen. De bewoner werd elders ondergebracht. De technische recherche stelt een onderzoek in naar oorzaak van de brand.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk