Katern

Pokeren in De Lantaern

Op dinsdag 10 april is de Poker Series van Pokeren.nl te gast in Nieuwegein. Het toernooi wordt gehouden in voormalig Klooster de Lantaern. De Poker Series is een landelijke toernooiserie voor recreatieve pokeraars. Er wordt niet om geld gespeeld. Afgelopen jaar won de Nieuwegeiner Eric Sinke nog het toernooi.

Op 4 februari 2018 is seizoen 4 van start gegaan. Roy Godschalk van de organisatie: ‘We hebben tot nu toe 8 toernooien gehouden en gemiddeld zitten we op zo’n 135 spelers per toernooi. We waren in februari al te gast in het voetbalstadion van RKC Waalwijk en in juni spelen we bijvoorbeeld ook nog in Stadion Galgenwaard.’

De Poker Series is opgericht voor recreatieve spelers om een leuke avond te hebben maar ook om ervaring op te doen. Deze groep heeft geen geld / ervaring om aan de dure toernooien in Holland Casino mee te doen. Veel mensen zijn gewend om thuis met vrienden en familie te spelen maar ze konden voorheen nergens naartoe om de volgende stap te maken. Dankzij de Poker Series kunnen ze dit wel doen en we zien het aantal deelnemers alleen maar toenemen.

Eric Sinke met zijn eerste prijs afgelopen jaar

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk