Poes Floortje is na een week weer thuis

Op 25 oktober kreeg ik bij Amivedi Nieuwegein goed nieuws: Floortje is na een week weer terecht! “Ze kwam gisteravond tevoorschijn. Ik hoorde haar miauwen toen ik voor de zoveelste keer aan mijn dagelijkse zoektocht begon. Ik denk dat ze toch in een of ander schuurtje opgesloten heeft gezeten”, vertelt de eigenaar mij.

Aan de Marterweide in de wijk Batau Noord was de poes Floortje ontsnapt. Floortje heeft een heel verleden op straat meegemaakt. Na het in huis nemen van deze poes duurde het een hele tijd om haar vertrouwen te winnen. Op zaterdag 18 oktober had Floortje zich in de garage verstopt en in een ogenblik ontsnapte ze door de deur naar buiten. De tuindeur stond ook open omdat het mooi weer was. Floortje kwam niet eerder buiten en kent haar omgeving niet.

Floortje is cypers bruin heeft een witte bef, witte voetjes en stukje uit haar rechter oor. Kenmerkend is dat ze laag over de grond loopt. Als u deze poes ziet in de omgeving van Batau, wilt u dan alstublieft contact opnemen met Amivedi Nieuwegein, telefoon 088-0064674. Meer informatie leest u op onze website www.amivedi.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk