PLUS van Loon start unieke spaaractie

PLUS van Loon op winkelcentrum Nedereind heeft donderdag 12 maart het startsein gegeven van een unieke spaaractie. Vanaf komend weekend kunnen klanten sparen voor mooie historische mokken met een lokaal tintje. De mokken zijn namelijk bedrukt met een afbeelding van vroeger uit Jutphaas en Vreeswijk. ‘Nieuwegein bestaat bijna 50 jaar. Dus een mooie gelegenheid voor deze unieke actie’ aldus Christ van Loon van de PLUS supermarkt.

De gemeente Nieuwegein nadert haar vijftigste verjaardag. Op 1 juli 1971 ging Nieuwegein officieel van start, als samenvoeging van de gemeenten Jutphaas en Vreeswijk. Op dat moment telde de gemeente ruim 12.000 inwoners, in de daarop volgende decennia groeide Nieuwegein tot een heuse stad met een inwonertal van meer dan 62.000 inwoners.

Klanten kunnen sparen voor deze historische mokken. Met een volle spaarkaart en een kleine bijbetaling kunnen de klanten in het bezit komen van deze prachtige mokken. Afgelopen donderdag werden de eerste mokken uitgereikt aan wethouder John van Engelen en aan Hidde van der Kluit en Otto Pijpker van de Historische Kring Nieuwegein. Zij hebben meegewerkt aan deze unieke actie. Ook klanten van de Dagwinkel in Vreeswijk kunnen meedoen met deze actie.

Onze videograaf Bart van Rooijen was natuurlijk, ondanks het ‘Corona-gedoe’, van de partij en legde dit moment vast in bovenstaande videoreportage.

Over PLUS van Loon
Met de vier merkwaarden ‘Aandacht’, ‘Kwaliteit’, ‘Lokaal’ en ‘Verantwoord’ onderscheiden wij ons in supermarktland.

PLUS staat middenin de maatschappij en is daarmee een belangrijke centrale plek in de buurt. Wij geven om de mensen om ons heen en zijn betrokken bij tal van activiteiten in onze omgeving. Daarnaast halen wij onze producten , voor zover mogelijk, uit de omgeving. Dit doen wij omdat wij overtuigd zijn van de smaak en kracht van Nederlandse producten.

Verantwoord
Verantwoord betekent voor PLUS dat we stil staan bij alles wat we doen, dus nemen we het voortouw als verantwoorde supermarkt. Gezondheid is één van onze speerpunten. We streven naar een kwalitatief goed en veilig assortiment met, waar mogelijk, toegevoegde waarde op het gebied van eerlijke handel, duurzame productie en dierenwelzijn.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren