PLUS van Loon is dringend op zoek naar nieuwe supermarktmanagers

PLUS is dringend op zoek naar nieuwe supermarktmanagers voor honderden nieuwe supermarkten. De supermarktketen redt het niet met het huidige aantal, aangezien kinderen vanaf 30 augustus massaal starten met het bouwen van nieuwe supermarkten. Op die datum start namelijk de nieuwe PLUSBRiCKS spaarcampagne. Klanten van PLUSvan Loon op winkelcentrum Nedereind ontvangen gedurende negen weken verschillende speelgoedbouwstenen waarmee kinderen hun eigen droomsupermarkt creëren, waarin ze helemaal zelf de baas zijn.

PLUSBRiCKS zijn kwalitatieve plastic speelgoedbouwstenen die met de welbekende Deense speelgoedbouwstenen te combineren zijn. Met de bouwstenen ontwikkelen kinderen zich op sociaal gebied en hebben ze alle ruimte om hun creativiteit te uiten. Zo bepalen zij zelf hoe ze hun supermarkt inrichten en voelen ze hoe het is om een échte supermarktmanager te zijn. Ze maken zelf hun creaties werkelijkheid door naast ‘supermarktje te spelen’ ook de ‘meest bijzondere supermarkt’ te bouwen.

Klanten van PLUS van Loon ontvangen vanaf 30 augustus bij elke vijftien euro aan boodschappen een flowpack met een van de in totaal zestig PLUSBRiCKS gratis, waaronder een flessenautomaat, sapmachine, een zelfscanmuur, een weegschaal of een vleeswarenschap. Daarnaast krijgen klanten een extra flowpack bij aankoop van één van de wekelijkse actieartikelen.

Kinderen worden opgeroepen om, via hun ouders, op de Facebookpagina van PLUS een foto van hun eigen supermarkt te delen ter inspiratie voor andere kinderen. De inzender van de allermooiste supermarkt wint een prijs die volledig aansluit bij deze spaarcampagne, namelijk: één dag supermarktmanager zijn van een echte PLUS supermarkt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren