PLUS van Loon biedt klant hulp in de keuken

Bij PLUS houden we van goed eten. En goed eten wil je goed bereiden, helemaal in deze tijd waarin goed voor jezelf zorgen extra belangrijk is. Daarom spaar je binnenkort bij PLUS van Loon op winkelcentrum Nedereind voor topkwaliteit keukenhulpjes van Joseph Joseph, voorzien van slimme handigheidjes.

Zoals een vergietlepel waarmee je gemakkelijk eten uit kokend water haalt. Of een vouwbare snijplank, waarmee je gesneden groenten gemakkelijk in de pan schuift.

Spaaractie
Vanaf zondag 24 mei tot en met 11 juli 2020 kunnen consumenten bij PLUS van Loon sparen voor zeven verschillende keukenhulpjes: een vergietlepel, een avocadosnijder, pureestamper, gevouwen snijplank, 2-in-1 maatbeker, 2-in-1 vergiet en een spiraalsnijder.

Klanten ontvangen een zegel bij elke 5 euro aan boodschappen en extra zegels bij wisselende actieproducten. Bij 40 zegels is de spaarkaart vol en betalen ze tussen de 1,50 en 7 euro bij voor het keukenhulpje van hun keuze. Volle spaarkaarten kunnen ingeleverd worden tot en met zaterdag 18 juli 2020.

Slimmer online sparen
Klanten kunnen ook gemakkelijk scannen en sparen met de PLUS app. Hiermee kunnen alle gezinsleden op één account sparen en indien gewenst eenvoudig zegels delen met anderen. Sparen via de app levert meteen twee gratis zegels op. Uiteraard kunnen mensen die dat liever willen, ook fysieke spaarzegels sparen.

Instructiefilmpjes
Handige instructiefilmpjes voor de keukenhulpjes en meer informatie over de spaaractie zijn hier te vinden.

Functioneel én innovatief
Het Engelse merk Joseph Joseph ontwerpt al sinds 2002 keukenaccessoires, opbergers en schoonmaakartikelen. De producten van de tweelingbroers Richard en Anthony Joseph staan niet alleen bekend om hun innovatieve ontwerp en opvallende kleuren, maar vooral ook om hun functionaliteit. Ze hebben de afgelopen jaren veel prijzen in de wacht gesleept

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk