PLUS-café over: ‘De nieuwe Donorwet’

Ontmoet andere senioren uit Nieuwegein in het PLUS-café, het lifestyle-café voor 55-plussers uit Nieuwegein en omgeving. Op maandag 27 januari is het thema: ‘De nieuwe Donorwet.’ Vanaf juli 2020 geldt deze  nieuwe Donorwet. Wat betekent dit voor u? Heeft u al nagedacht over orgaan- en weefseldonatie? Discussies, een quiz en filmpjes helpen u een bewuste keuze te maken voor uw donorregistratie.

Het PLUS-café is het lifestyle-café voor 55-plussers uit Nieuwegein en omgeving. Iedere maandagmiddag van 14.30 uur tot 16.00 uur ontmoeten Nieuwegeinse senioren elkaar op het gezondheidsplein in bibliotheek De tweede verdieping. De thema’s van de bijeenkomsten kiezen de deelnemers zelf, samen met de andere deelnemers. Elke derde maandag van de maand is er een uitgebreide workshop om het nieuwe thema van de maand in te leiden. Deze keer dus over de nieuwe Donorwet.

Deelname aan het PLUS-café is gratis en alleen voor leden. Meedoen? Stuur een E-mail naar actie@detweedeverdieping.nu o.v.v. PLUS-café en de datum.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren