PLUS-café over: ‘Behoefte aan intimiteit en seksualiteit, van alle leeftijden?’

Ontmoet andere senioren uit Nieuwegein in het PLUS-café, het lifestyle-café voor 55-plussers uit Nieuwegein en omgeving. Op maandag 17 februari is het thema: ‘Behoefte aan intimiteit en seksualiteit, van alle leeftijden?’

Intimiteit en seksualiteit is van alle leeftijden. Hoe vervul je deze basisbehoeftes wanneer je ouder wordt? Noëlle Sant weet vanuit haar werk voor Zorg voor beter veel over het gebrek aan kennis over de behoeften aan intimiteit en seksualiteit bij ouderen, en brengt hier graag verandering in. Naast de theorie zal ook met elkaar het gesprek gevoerd worden over dit onderwerp.

Het PLUS-café is het lifestyle-café voor 55-plussers uit Nieuwegein en omgeving. Iedere maandagmiddag van 14.30 uur tot 16.00 uur ontmoeten Nieuwegeinse senioren elkaar op het gezondheidsplein in bibliotheek De tweede verdieping. De thema’s van de bijeenkomsten kiezen de deelnemers zelf, samen met de andere deelnemers.

Elke derde maandag van de maand is er een uitgebreide workshop om het nieuwe thema van de maand in te leiden. Deze keer dus over: ‘Behoefte aan intimiteit en seksualiteit, van alle leeftijden?’

Deelname aan het PLUS-café is gratis en alleen voor leden. Meedoen? Stuur een E-mail naar actie@detweedeverdieping.nu o.v.v. PLUS-café en de datum.

Wat maakt u gelukkig? Vrijwilligerswerk, een hobby of sociale contacten? En wat als u alleen bent en op zoek naar een partner? Kom en vind samen met de andere bezoekers uw geluksbrengers in het PLUS-café.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk