PLUS-café in de bibliotheek: van en voor Nieuwegeinse 55-plussers

Samen dansen of wandelen. Een leesclub oprichten. Meer info over gezonde voeding of een workshop veilig internetten. Zomaar een greep uit de lijst met wensen voor het PLUS-café in bibliotheek De tweede verdieping. Het PLUS-café is een initiatief van én voor 55-plussers.

Afgelopen week was de opening. De ruim twintig aanwezige 55-plussers vonden het ‘gezellig’ en ‘geslaagd’. ‘Wij komen zeker terug en nemen buren en vrienden mee’, was hun conclusie.

Het PLUS-café is voortaan elke maandagmiddag (14.30 uur tot 16.00 uur) in de bibliotheek. Een groep van enthousiaste Nieuwegeiners vult samen met de deelnemers en de bibliotheekmedewerkers het programma in. Op de agenda voor de komende weken staan onder andere een workshop veilig internetten en een gezondheids-APK waar deelnemers hun conditie kunnen testen.

Meer weten? Kijk op www.detweedeverdieping.nu. Zelf ook een keer meedoen? Of een idee voor het programma van het PLUS-café? Mail dan naar actie@detweedeverdieping.nu. Deelname aan het PLUS-café is gratis.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren