PLUS-café: Haal meer uit uw portemonnee

Van welke toeslagen kunt u eigenlijk gebruik maken? Op wat voor subsidies heeft u recht als u een leuk idee heeft voor uw buurt? Hoe kunt u het meeste uit uw portemonnee halen?

Ontdek het in het PLUS-café in de Bibliotheek De tweede verdieping op maandag 18 februari. De deskundige partners van de bibliotheek staan open voor al uw vragen op financieel gebied. Deelname aan het PLUS-café is gratis. Aanmelden kan via actie@detweedeverdieping.nu (o.v.v. ‘PLUS-café’ en de datum).

PLUS-café
Het PLUS-café is hét Nieuwegeinse lifestyle-café voor 55-plussers. Iedere maandagmiddag van 14.30 uur tot 16.00 uur ontmoet u andere Nieuwegeiners op het gezondheidsplein in de bibliotheek. Samen volgt u workshops of gaat u met elkaar in gesprek over onderwerpen rondom gezondheid, lifestyle, cultuur, digitale media en de actualiteit.

De thema’s van de bijeenkomsten kiest u zelf, samen met de andere deelnemers. Elke derde maandag van de maand organiseert de bibliotheek in de binnenstad van Nieuwegein een grote, inspirerende workshop om het nieuwe thema in te leiden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk