PLUS-café: ‘Fossielenrondleiding op Cityplaza’

Ontmoet andere senioren uit Nieuwegein in het PLUS-café, het lifestyle-café voor 55-plussers uit Nieuwegein en omgeving. Wist je dat er in de vloer van Cityplaza veel fossielen zitten? Op maandag 28 oktober van 14.30 uur tot 16.00 uur gaan de deelnemers van het PLUS-café met zijn allen op zoek naar deze fossielen. Zoek je mee?

Het PLUS-café is het lifestyle-café voor 55-plussers uit Nieuwegein en omgeving. Iedere maandagmiddag ontmoeten Nieuwegeinse senioren elkaar op het gezondheidsplein in bibliotheek De tweede verdieping. De thema’s van de bijeenkomsten kiezen de deelnemers zelf, samen met de andere deelnemers. Elke derde maandag van de maand is er een uitgebreide workshop om het nieuwe thema van de maand in te leiden.

Deelname aan het PLUS-café is gratis. Meedoen? Stuur een E-mail naar actie@detweedeverdieping.nu o.v.v. PLUS-café en de datum.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren