PLUS Beste Wijnsupermarkt

Nederlanders zijn dol op wijn. En zij kopen de meeste wijn gewoon in de supermarkt. Onafhankelijk onderzoeksbureau Nielsen doet elk jaar onderzoek naar de supermarkt met de beste wijnafdeling. Hierbij worden negen supermarkten beoordeeld op 12 verschillende aspecten. PLUS is voor het zesde jaar op rij bekroond tot Beste Wijnsupermarkt van Nederland.

Christ van Loon, ondernemer bij PLUS van Loon in Nieuwegein: “Wij hebben een passie voor wijn en werken er het hele jaar hard aan om deze over te brengen op onze consument. Dat doen wij door consumenten te stimuleren nieuwe wijnen te ontdekken. Daarom bieden wij de klant een selectie van bijzondere, voordelige en unieke wijnen. Maar ook voor ons blijft er elke keer weer iets nieuws te ontdekken. Of het nu gaat om Nederlandse wijnmakers in het buitenland of een heerlijke nieuwe biologische wijn. Dat we de klant willen blijven verrassen zal ook het komend jaar zeker weer blijken.”

Onderzoek Beste Wijnsupermarkt
Elk jaar worden negen Nederlandse supermarkten beoordeeld op hun wijnafdeling door consumenten die regelmatig wijn kopen in een supermarkt. Klanten wordt gevraagd naar hun mening over twaalf belangrijke aspecten. Dit varieert van de prijs tot het aantal verschillende wijnen en van de indeling van het schap tot de deskundigheid van het personeel. Ook de aantrekkelijke aanbiedingen, beschikbaarheid van de wijnen en de informatievoorziening zijn belangrijke aspecten. Op 11 van de 12 criteria scoort PLUS het hoogst en laat daarmee andere supermarkten achter zich.

Deskundigheid wijnadviseurs wordt gezien
De deskundigheid van de winkelmedewerkers is een van de aspecten waar PLUS als hoogste van de verschillende retailers op scoort. PLUS investeert hier ook veel in. Zo heeft PLUS een eigen wijnopleiding. Na het afronden van deze opleiding zijn de medewerkers WSET-gediplomeerd en daarmee waardevolle wijnadviseurs in de winkels.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!