Plukken en proeven op het Natuurkwartier!

Op woensdagmiddag 28 september 2022 om 14.30 uur t/m 17.00 uur verzorgen Lia en Irene van ‘de Groene Maatjes’ een superleuke excursie over de eetbare natuur op het Natuurkwartier. Ze geven tips over wildplukken en laten zien waar eetbare bomen en planten staan. Onderweg is er van alles te proeven. Met al het geplukte, wordt samen iets lekkers gemaakt, dat wordt smullen van de natuur!

Natuurkwartier
Beleef hoe mooi het Natuurkwartier in de nazomer is. Bomen en struiken hangen vol lekkers. Sommige bomen hebben zelfs al wat laten vallen, dus gaande kinderen ook speuren wat er op de grond te vinden is. Dichtbij de grond groeit en bloeit van alles eetbaars, dat zal samen dan ook worden ontdekt.

Deze kinderactiviteit wordt gratis aangeboden door Groen doet Nieuwegein Goed. Doe samen iets in, voor, met de natuur op het Natuurkwartier!

Aanmelden
Meedoen? Aanmelden kan tot 21 september door een mailtje te sturen naar: natuurkwartier@nieuwegein.nl. Vermeldt s.v.p. daarin met hoeveel kinderen en volwassenen jullie willen komen?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk